luni, 31 octombrie 2016

Luka și Focul Vieții - Salman Rushdie (2010)

Aceasta este o captivantă poveste care e plină ochi, de pe prima pagină până pe ultima, cu ... povești. Dacă ar fi să enumăr adjectivele care o descriu, acestea ar fi: minunată, surprinzătoare, detaliată, interesantă, palpitantă, captivantă, aventuroasă, afectuoasă, plină de căldură, încântătoare sau mai bine spus MAGICĂ.

Sursa: https://www.amazon.com

Controversatul autor Salman Rushdie continuă seria de aventuri a fraților Khalifa, de data aceasta avându-l ca protagonist pe mezinul familiei, Luka care este presat de împrejurări să treacă din lumea reală în tărâmul magic al poveștilor pentru a-și salva tatăl de la dispariție. Nu voi intra deloc în detalii ca să puteți descoperi pe cont propriu minunăția poveștilor cuprinse între coperțile cărții. O recomand însă copiilor de toate vârstele care vor aprecia minunatele imagini pe care această carte le sădește în mintea cititorului pe parcursul lecturii, dar și adulților care cu siguranță se vor lăsa purtați în susul Fluviului Timp până în cele mai frumoase clipe ale copilăriei.

Magia va crește pe măsură ce înaintați cu lectura și va depăși limitele cărții, trecând dincolo de coperți și invadând casele și viețile tuturor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu