miercuri, 14 decembrie 2016

Lumea Usborne


Editura Usborne este o editură din Marea Britanie care încă de la înființarea sa în urmă cu mai bine de 40 de ani s-a dedicat copiilor de toate vârstele. În prezent ea este cea mai de succes editură independentă pentru copii din Marea Britanie având în catalogul curent peste 2000 de titluri de cărți pentru copii începând de la naștere și până la cărți de ficțiune pentru adolescenți.

În 2015 Editura Usborne a câștigat premiul UK Private Business of the Year Award, iar în 2014 i-au fost acordate titlurile de Independent Publisher of the Year și Independent Children's Publisher of the Year.

Cărțile Usborne sunt concepute și create de autori și designeri din Marea Britanie și ilustrate de artiști din lumea întreagă. Rezultatul final este total diferit de alte cărți adresate copiilor existente pe piață și asta le face atât de iubite de copii, părinți și profesori deopotrivă. Catalogul anual Usborne include cele peste 2000 de titluri, împărțite în categorii în funcție de abilitățile copiilor la fiecare vârstă, a intereselor lor, a nivelului de cunoaștere a limbii engleze, a capacităților de lectură și multe altele. 

În fiecare lună, Usborne publică aproximativ 20 de titluri noi care nu se regăsec în catalog ci doar în baza de date a organizatorilor independenți Usborne. În calitate de organizator Usborne vă pot oferi informații cu privire la aceste noi titluri din fiecare lună, la ofertele speciale care există în fiecare perioadă a anului precum și la ce carte s-ar potrivi nevoilor fiecărui copil în parte. De asemenea, vă pot oferi cărți gratis sau reduceri substanțiale în urma unor evenimente organizate împreună.

Haideți să hoinărim împreună prin Lumea Usborne!

Mă găsiți pe Facebook, sau la adresa de e-mail.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu