vineri, 16 decembrie 2016

Petrecere cu cărți Usborne


Tuturor ne place să fim invitați la petreceri și bineînțeles să participăm la ele. Dar cum vi s-ar părea să organizați o petrecere pentru care nu trebuie să faceți mai nimic și pe deasupra să fiți răsplătiți pentru asta? Vi se pare prea frumos ca să fie adevărat? Ei bine, Usborne Books at Home and Schools vă oferă posibilitatea să câștigați cărți doar invitându-vă prietenii și cunoștintele acasă la dumneavoastră.

Haideți să vă spun ce implică o astfel de petrecere. Ca organizator independent Usborne, pot să vă ajut să organizați o petrecere cu cărți și tot ce trebuie să faceți este să invitați persoane din familia dumneavoastră, sau vecini, prieteni, colegi etc și să admirați frumoasele cărți pe care vi le voi prezenta. De restul, mă ocup eu. Și anume, vă voi prezenta ofertele speciale ale fiecărei luni, noile titluri publicate în luna respectivă, veți putea să vă uitați prin catalogul Usborne și prin cărțile prezentate și să obțineți mai multe informații despre toate cărțile care vă interesează.

Cât durează o astfel de petrecere? Cât timp doriți dumneavoastră, și cât timp doriți să vă uitați prin fascinantele cărți. Ce vă costă? Nimic, doar timp de calitate cu persoanele care vă sunt apropiate. Iar la sfârșit...SURPRIZA! Puteți câștiga o carte gratuită, la alegere din trei cărți puse la dispoziție de Editura Usborne în fiecare lună, 50% reducere la orice carte din catalog și 10% sub formă de cărți din valoarea comenzii plasate în cadrul petrecerii.

Pentru mai multe informații și pentru a programa o petrecere mă găsiți pe Facebook sau mail.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu