joi, 17 noiembrie 2016

Programul de lectură Usborne - Very First Reading

Voi detalia în rândurile de mai jos programul Editurii Usborne pentru încurajarea și dezvoltarea lecturii. Acest program este alcătuit din 3 serii diferite de cărți, fiecare având un rol esențial în procesul de învățare și dezvoltare a lecturii.

Usborne Very First Reading
Această serie a fost creată pentru a fi citită în ordine în primii doi ani în care copilul învață literele la școală. Primele 7 povești au fost gândite astfel încât părinții și copiii să petreacă timp împreună, citind. Așadar, pe fiecare pagină dublă părintele citește textul de pe partea stângă și copilul pe cel de pe partea dreaptă. Următoarele 8 cărți pot fi citite de copil pe cont propriu sau având un adult aproape pentru susținere și ajutor din când în când.

Cărțile 1-4 introduc toate literele din alfabet în forma lor cea mai ușoară și comună de pronunție (c ca și în cata ca și în anty ca și în yell, etc.) în cuvinte simple, monosilabice. 
Cărțile 5-8 introduc acele sunete din limba engleză care se scriu de obicei prin două sau mai multe litere (ch ca și în chipai ca și în aim, etc.) 
Cărțile 9-13 se concentrează pe anumite tipare de ortografie și pronunție.
Cărțile 14-15  se concentrează pe problemele mai înșelătoare de ortografie și pe cuvintele mai lungi.

Fiecare poveste se încheie cu o serie de activități menite să ajute la înțelegerea textului, să ofere exercițiu de lectură suplimentar, dar în același timp să fie amuzant pentru copii.

Găsiți aici cărțile din seria Very First Reading.

Prețul unei cărți este de 29 lei si le puteți comanda prin e-mail sau pe pagina de Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu